Nieuws

Een bordje voor jou en een bordje voor mij

Je leest het overal. Voor veel mensen komt deze corona crisis nog harder aan dan bij anderen. Inkomens zijn weggevallen, de netwerken van hulpinstanties zijn gebroken door het wegvallen van de fysieke ontmoeting en de buurthuizen zijn nog steeds gesloten.

Sinds een paar weken kookt MidWest voor de buurt. Onze kokkin Lotte en kokkin Eartha staan iedere vrijdag in de keuken om maaltijden te koken en samen met Luud en haar club van vrijwilligers uit de delen aan de buurtgenoten die het het hardst nodig hebben. Zo deelden ze al ca. 50 maaltijden uit.

En er is nog meer goed nieuws is. Vanaf as vrijdag koken Eartha en Lotte koken ook voor jou. Het menu van de vrijdag vind je vanaf woensdag op instagram en facebook.

Een maaltijd kost €8 en daar mee maak je dus ook een maaltijd voor een buurtbewoner, die het extra moeilijk heeft mogelijk. Dus zelf een lekker bordje èn tegelijkertijd een maaltijd voor een ander mogelijk maken!

Je reserveert je maaltijd door iedere vrijdag voor 12 uur te mailen naar reserveren@inmidwest.nl of naar 06 52 34 32 55 

Geef even aan of je vega of vlees wilt.

Je maaltijd ophalen kan tussen 16 uur en 18 uur, Cabralstraat 1 (natuurlijk veilig, op afstand, met alle toeters en bellen). En we zijn altijd in voor een kletspraatje (jij vast ook).

Het menuutje posten we wekelijks op woensdag hier en op facebook en insta.

Wil je mee helpen? We hebben altijd handjes nodig! Graag!

Geen tijd en geen honger? Doneer aan de buurtmaaltijd! (alleen donaties, betalen van de maaltijden kan bij afhalen met pin):

PS…

Dank Albert Heijn Jan Evertsenstraat voor de boodschappen.         Dank VanMakernaarMokum voor de pompoenen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.