Troostdoos

We missen jou

Het is stil en troosteloos hier op de Cabralstraat. Maar gelukkig vinden we in deze verdrietige tijden ook troost in de kleine dingen. Zoals de tuin die elke dag groener en frisser wordt. De bijen die druk heen en weer vliegen. De eerste daslook en drie vijvers vol verliefde kikkers en bergen kikkerdril.

Zo bedachten wij de MidWest Troostdoos. Een feel-good pakket voor onze trouwe vrienden, gasten, huurders, buren en vrijwilligers.  Zodat je even terug kunt denken aan MidWest, je fijne werkplek, de kantine in de gymzaal waar altijd iets te doen is. En onze zonnige tuinen.

Met de MidWest Troostdoos steun je onze missie om een buurtplek te blijven en sociale activiteiten mogelijk te blijven maken. Kunnen we best goed gebruiken nu.

Je kunt kiezen tussen twee varianten: een grote doos van € 45 of een brievenbuspakketje van € 19,- (excl verzending via Post NL).

Met de aankoop van deze Troostdoos steun je MidWest in deze tijden. En je hebt een geweldig Troostcadeau voor je oma, je collega’s die je nu moet missen of je penvriendin.

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.