Agenda

Het Jonge Dromers Collectief presents: Home, reconstructing memories

Het Jonge Dromers Collectief presents… is een serie van vier interdisciplinaire avonden in oktober en november 2022 waarbij we een podium bieden aan vier creatieve curatoren tussen de 18 en 24 jaar oud. De jongeren nemen zelf verantwoordelijkheid voor de avond die ze organiseren, zowel inhoudelijk als budgettair. Ze worden hierbij ondersteund door cultuurcoach en mede oprichter van Het Jonge Dromers Collectief Flora Dekkers.

Met dit project willen we jongeren activeren bij het bedenken en uitvoeren van hun eigen ideeën. Ze gaan zelf op zoek naar de acts die zij een podium willen bieden, maken een begroting, bedenken een marketing plan en zorgen voor publiek.

De jongeren worden op deze manier uitgedaagd creatief te zijn en voelen eindverantwoordelijkheid. Ze leren hun talenten beter kennen en bouwen een sociaal en creatief netwerk op. Ze leren begroten, budgetteren en plannen en verbeteren hun organisatie-, presentatie- en marketing skills.

Klinkt dit als muziek in de oren of ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Neem contact met ons op via flora@inmidwest.nl of via een berichtje op instagram.


Programma:
zaterdag 1 oktober: SCHAKEL – Sofie De Vroom + Friends

zaterdag 5 november: Klezmagic + Friends

zaterdag 25 november: N.O.B + Friends

zaterdag 3 december: Home, reconstructing memories – Eva Damstra, Merel Hegenbart en Mariska van den Dorpel & Friends

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.