Buurt kantine

Wij zijn bezig met het maken van nieuwe plannen voor onze Buurtkantine in MidWest. Wil je meedenken of doen als vrijwilliger, stuur ons dan een berichtje.

 

Van oktober 2020 t/m juni 2021 kookte MidWest voor de buurt met ons project Bordje voor jou, bordje voor mij. Luud, koks Eartha en Lotte en de club van vrijwilligers deelden maaltijden uit aan buurtgenoten die dat goed konden gebruiken. Zo gaven ze meer dan 2400 maaltijden weg. Hier lees je meer over ons project.

Nu we voorzichtig uit de corona crisis klimmen en er steeds meer maaltijdinitiatieven in de stad en buurt starten merkten we dat de vraag naar de maaltijden en een project als Bordje voor jou, bordje voor mij terugloopt.  En daarom hebben we besloten om te stoppen en iets anders te gaan doen.

Maar wat hebben we met veel liefde en plezier de Buurtmaaltijd gekookt. Hier in dit nieuwsbericht lees je meer over wat dit project ons allemaal heeft gebracht. Bijvoorbeeld dat we er met elkaar heel trots op zijn dat door een project als Bordje voor jou, we buurtbewoners uit ‘verschillende bubbels’ samen in één lange rij kunnen krijgen. 

Dank voor je steun en betrokkenheid. En hou ons vooral in de gaten. Voor je het weet mag je weer aanschuiven. En het kan zo maar zijn, dat we je weer nodig hebben.

 

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.