Buurt kantine

Meteen naar de bestelpagina? Klik hier.


vrijdag 4 juni 
Zomerse pastasalade met rucola, kappertjes, basilicum, rode ui en parmezaanse kaas.
vega: gevuld tomaatje
vis: tonijn met gekookt eitje
 
vrijdag 11 juni  

Pulled chicken of pulled eggplant, gestoofd in komijn, kurkuma, knoflook gember en tomaat. Met hummus, libanees brood en tabouleh.

  
vrijdag 18 juni   
Vegetarische groene curry met kool, tuinbonen, rijst, room en frisse kruiden.
  
vrijdag 25 juni 
Kabeljauwfilet of een knolselderijsteak met
een frisse citroensaus, roseval aardappeltjes en boontjes.

Sinds eind vorig jaar kookt MidWest voor de buurt. Onze kokkin Lotte en kokkin Eartha staan iedere vrijdag in de keuken om heerlijk te koken. Samen met Luud en haar club van vrijwilligers delen ze de maaltijden uit aan de buurtgenoten die het het hardst nodig hebben. Zo gaven ze al zeker 1000 maaltijden weg. Hier lees je meer over ons project.

Een bordje, een maaltijd voor 1 persoon, kost €10 en met dat bedrag maak je ook een maaltijd voor iemand mogelijk die het goed kan gebruiken.

Heb je een Stadspas, meld je dan hier aan of bel met Luud op (06) 21 30 42 39 voor een gratis maaltijd voor jezelf of je gezin.

Je kunt je maaltijd reserveren tot vrijdag 12:00 uur. Van 16:00 uur tot 18:00 uur kun je je maaltijd afhalen op de Cabralstraat. Reserveren èn betalen kan hier:

maaltijden bestellen

 

Wil je ons initiatief steunen met een donatie? Dat kan hier:

Zodra het weer kan en mag kan je ook bij ons komen eten in de café. Dan eet je mee aan lange tafels met je buren. We kunnen niet wachten…..

 

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.