Nieuws

Aanschuiven bij de Buurtkantine

Elke vrijdag kookt een buurtchef. Dan schuif je aan bij onze buurtkantine. Je eet gezellig samen aan een lange tafel met je klasgenoot, buurvrouw, collega of nog leuker; iemand die je nog niet kent.

We eten wat de pot schaft. Soms kookt Maaike iets Mexicaans. Of Nessie een lekkere nasi. De pastaatjes van Merel zijn ook om je vingers bij af te likken. Altijd vega en nooit alleen. Je mag zelf bedenken wat je wilt betalen (richtprijs €10). Als je een stadspas hebt, betaal je €5. Inloop is vanaf 18u en we gaan om 18:30u aan tafel.

Wil je komen eten? Meld je hier aan (graag vòòr donderdag 12u)!

Benieuwd wie er gaan koken in december?

  • Vrijdag 1 december –Floris maakt een winterse groentestoof van zoete aardappel, sperziebonen en gedroogde pruimen met couscous en appelcrumble toe.
  • Vrijdag 8 december – Deze week koken Sien en Yara huisgemaakte Mexicaanse taco’s gevuld met pulled jackfruit en tomatensalsa en toe Mexicaanse limoentaart

Vind jij het ook leuk om in t nieuwe jaar een keer de chef uit te hangen? We zoeken altijd mensen die kunnen koken, en dan ook een aanhang meeneemt. Dat kan je familie zijn, je straat (!) of je collega’s. Wil je een keer koken? Stuur Luud een berichtje.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.