Lilian Dibbets

“Mijn eeuwige honger naar inzichten, gedrag en patronen zorgde ervoor dat ik veel soorten training & opleiding volgde. Ik heb me altijd bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling en mijn zelf-bewustzijn. Waar komt bepaald gedrag vandaan? Welke patronen zie ik? En welke blokkades weerhouden mij om ten volste te leven met lichtheid en zelfvertrouwen?”

Ik geloof dat de zelf-ontwikkeling en het zelf-bewustzijn van mensen de basis vormen voor een vervullend leven. Ik wil en kan alleen maar werken vanuit mijn hart. Ik heb door mijn eigen jeugd een hoge mate van sensitiviteit ontwikkeld. En ik heb ontdekt dat ik daardoor ook gevoelig ben voor dat wat er bij andere mensen leeft.

Inmiddels heb ik geleerd om mijn gevoeligheid in te zetten in mijn werk als coach, om het onzichtbare zichtbaar te maken. Ik noem het een transformatieproces, door liefdevol te spiegelen onderzoek ik samen met jou wat er naar boven komt. Deze bewustwording creëert mogelijkheden. Want als jij je bewust wordt van jouw patronen geeft dit je de mogelijkheid om andere keuzes te maken ofwel het te accepteren. Hoe dan ook… dit brengt meer rust en ruimte.

Ik sta altijd open voor een kennismaking om te kijken of ik jou verder kan helpen. Neem gerust contact met me op, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.