Martijn Rodijk

Vandaag de dag staat de gezondheid en energie van veel mensen onder druk door een hectische en zittende levensstijl. We bewegen te weinig, eten te veel en vaak verkeerd en ademen te snel. Dit gaat ten koste van het genieten van het leven en leidt indirect tot een sterke stijging van het aantal mensen met een chronische ziekte.

Ik ben Martijn Rodijk, ik woon samen met mijn vrouw, tweeling en hond vlak bij MidWest. Na mijn carrière als directeur productontwikkeling internet en mobiele apps bij Liberty Global heb ik njoyergy opgericht. Om mensen – zowel particulier als binnen bedrijven – op een leuke manier te helpen hun vitaliteit en energie te verhogen.

Wil je weten hoe ik je kan helpen? Hier vind je meer informatie over mijn persoonlijke aanpak. En hoe kleine, leuke en behapbare stapjes zorgen voor een blijvend resultaat, zodat je weer kunt genieten van alle dingen die je belangrijk en leuk vindt in het leven.

MidWest biedt voor mij een inspirerende omgeving in een geweldig gebouw en een mooi netwerk van ondernemers. Een optimale mix van een geweldige ruimte om rustig testen uit te voeren en dingen uit te leggen en een flexplek in de kantine of tuin om dingen uit te werken. Ik ben er echt op mijn plek.

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.