Jonge Dromers

 

Welkom Jonge Dromers. Welkom in MidWest. De komende weken laten we jou aan het woord. Want er wordt veel over jongeren gepraat, maar wij praten liever met jou.

Flora Dekkers, programmamaker: “Dit gaan we doen in een mini podcast serie van vier afleveringen waarin we elke aflevering twee jonge dromers uitnodigen. Samen met Sieta Keizer gaan we in gesprek over hun persoonlijke visie op deze tijd met als hoofdvraag: Wat is jouw droom? Zeven jongeren die elkaar niet kennen uit verschillende levensfases tussen de 19 en 29 jaar jong delen hun verhalen, angsten en dromen voor de toekomst.
Door met elkaar in gesprek te gaan proberen we elkaar te activeren en enthousiasmeren. Want ook al lijkt het nu stil te staan, het leven gaat straks gewoon weer door!”

 

 

Aflevering 1: Bloem en Tomas

 

Aflevering 2: Niek & Mouad

 

Aflevering 3: Sofia & Kymberlee

 

Aflevering 4: Nelle

 

Sieta Keizer: “Vorig jaar vertelden we in Het Kleine Gymzaalgesprek de verhalen van lokale doeners in corona tijd. In totaal werden de video’s en podcasts zo’n 1200 keer bekeken en beluisterd. En we kregen mooie reacties. We dachten al na over een tweede serie gesprekken. Tot dat we ons realiseerden dat het met de lokale doeners wel goed komt. Maar dat we een hele grote groep jonge mensen om ons heen hebben in MidWest, een groep die we in het begin van de pandemie misschien wel gewoon zijn vergeten. Terwijl ze misschien wel het hardst worden getroffen van ons allemaal.”

Deze podcast serie is een samenwerking tussen MidWest Radio en Het Jonge Dromers Collectief en is te beluisteren via MidWest Radio op alle bekende platforms.

Jonge Dromers: Bloem, Tomas, Sofia, Kymberlee, Niek, Nelle en Mouad.
gespreksleiders: Sieta Keizer & Flora Dekkers
audio montage: Flora Dekkers
video: Bram Budel
jingle: Nelle & Flora
logo’s: Fien Rijks & Tosca Lindeboom

 

 

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.