Nieuws

Mindfulnesstraining voor volwassen vanaf 27 september

Op donderdagavond 27 september start Heleen Timmerman met een mindfulnesstraining in Midwest. De groepstraining is op 8 donderdagavond om 19.00 uur. We doen oefeningen en bespreken we onze ervaringen en het huiswerk. Er is een stiltedag op 3 november.

Met mindfulness leer je aanwezig te zijn, in dit moment, zonder daar over te oordelen. Dat geeft rust, helderheid, geduld en een frisse blik. Je leert hoe je naar je gedachten en gevoelens kunt kijken, zonder je er door te laten meeslepen. Waarom je vaak automatisch reageert op een situatie, en hoe je dat bewuster kunt doen. En hoe je vriendelijk kunt zijn naar jezelf, als iets niet lukt. Zo leer je beter omgaan met stress, piekeren, twijfel, onzekerheid, overdreven kritisch zijn, vermoeidheid, niet kunnen slapen of ontspannen.

BONUS: door aandacht te hebben voor dit moment, zie je ook meer van de leuke dingen die er zijn. Je ben aanwezig in je leven.

Als je de training wilt doen, geef je dan op via de website van Heleen. Er is altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie over mindfulness vind je op www.heleentimmerman.nl.

Heleen is mindfulnesstrainer. Ze heeft 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, van administrateur tot controller. Een strever, die met mindfulness ontdekte dat ze meer is dan werk en presteren. En dat echt rijkdom alleen in dit moment te vinden is.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.