MidWest Radio

Gymzaalconcerten

Op de vrijdagavond klinkt er weer live muziek in MidWest. Van Jazz tot Singer-Songwriter, van Elektronisch tot Klassiek van Pop tot Poetry. Een klein en fijn concert op onze gymzaalvloer.

Programma:
vrijdag 2 december: groovy synth-pop van Radio Trapani
meer info + tickets

 

The Junior Jazz Cats

Het belangrijkste onderdeel van de ontwikkeling van een jonge musicus is optreden. Optreden met vrienden en bandgenoten, maar ook met meer ervaren muzikanten. Op deze manier hebben generaties van jazzmusici hun vak geleerd.

MidWest Radio x JJC: The Junior Jazz Cats is een serie die elke twee maanden op de laatste vrijdagavond in de gymzaal van MidWest plaatsvindt.

Een educatieve concertserie met als doel het samenbrengen van de jongste generatie jazzmusici in Amsterdam, studenten van het Junior Jazz College, de vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam, en musici die al jaren actief zijn in de Amsterdamse jazzscene.

 

Gymzaalgesprekken

Weet je nog in 2021.. Alles gecanceld. Een lege MidWest agenda. Geen artiest meer op het podium. Geen workshops in de lokalen. Geen verhalen meer aan de bar.

Maar wel een klein gesprek op de bank in onze gymzaal. Want hoe gaat het nu met jou. Wat doe je wanneer je niet meer kunt doen wat je altijd deed. Wat doe je nu. En waarom? Vertel het.

En wij luisteren mee.

Luister en bekijk de gesprekken hier.

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.