Het Filosofisch Diner

De filosofie van de kunstenaar. Vrouwen in de filosofie. Wat zit er achter een complottheorie? Wat is er toch met dat wildernisverlangen van ons mensen?

Elke eerste woensdag van de maand brengt Casper Vuurmans een filosoof naar MidWest. En elke maand is er een nieuw thema. Onder de ringen en op de sportvloer van onze voormalige gymzaal kookt het Robinfood kollektief een toepasselijk driegangen diner.

Tijdens het Filosofisch Diner verdiep je je op actuele kwesties. Je gaat in gesprek met je tafelgenoten. Zo leer je nieuwe mensen kennen, terwijl je blik op een specifieke vraag wordt verbreed of verdiept.

Het diner vindt maandelijks plaats en elke keer staat een ander thema centraal. Dat wordt ingeleid door een spreker, die daarmee vragen opwerpt om tijdens het eten te bespreken. Bovendien eindigt het diner altijd met poëzie, spoken word of muziek, om uitdrukking te geven aan wat je minder goed in alledaagse woorden kunt vangen.

Wanneer: Elke eerste woensdag van de maand
Waar: Café MidWest, Cabralstraat 1
Hoe laat: 19:00 – ca. 22:00
Prijzen:
  • Regulier €39,50
  • Student €27,50

Hier koop je je kaartje(s)!

Diëetwensen kun je na het kopen van een ticket per e-mail doorgeven. Het eten is in elk geval vegetarisch (en heel lekker).

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.