Café MidWest

Café MidWest

In de gymzaal van MidWest vind je ons cafe, het hart van het gebouw. Van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur geopend. Hier loop je gewoon binnen voor een koffie met kletspraatje.

Flexwerken kan ook voor € 10 per dag. Of je steunt ons voor een heel jaar met een simpel abonnement voor € 10 per maand, waarmee je één á twee dagen in de week je laptop in het café kunt openklappen. Met dit abo maakt je van het café je huiskamer. 

Het café is ook te huur. Voor een bijeenkomst, borrel, presentatie, voorstelling of feest.

Eten & drinken

MidWest houdt van lokaal. Daarom drink je bij ons de lekkere biertjes van social brewery De Prael -bijvoorbeeld Rainbeer.  Onze wijn kopen we in bij The Winespot. Onze koffie is de lekkere single finca koffie van Medellín Secret. MidWest is een van hun unieke proeflokalen. En ons koekje bij de koffie is natuurlijk van onze buren de Koeckebackers. Die lopen hier sowieso de deur plat.

Voor lunch en tussendoor maken we o.a. een heerlijke tosti van De Tweede Jeugd van onze kleine cafékaart. Wil je uitgebreider lunchen, ontbijten, borrelen of dineren dan maken we graag een voorstel op maat.

Elke vrijdag zijn we de Buurtkantine en dan eet je ‘wat de pot schaft’. Onze koks maken een lekkere gezonde maaltijd (vega of vlees) en je eet mee aan lange tafels. Een bordje kost €10 p.p en met dat bedrag maak je ook een maaltijd voor iemand mogelijk die het goed kan gebruiken. Buurtbewoners met een Stadspas eten gratis mee. Een reguliere maaltijd (zonder extra liefde voor de buurt) kost €7.

Tuinen

Paradijselijk. Dat zijn onze tuinen. Vanuit het café heb je toegang tot onze zonnige en wilde Zuidtuin of de meer schaduwrijke Noordtuin. Daar vind je onze kippen en heb je prachtig uitzicht op de kenmerkende expressionistische gevel van het gebouw. De Zuidtuin is ons groene proefstation, het domein van de bijen, salamanders, kikkers en steeds meer vogels. Samen met hen geniet je in de zon van je koffie, de verwilderde tuin en rust. De tuinen zijn op dezelfde tijdens als het café open voor publiek, maar beide zijn geen horecaterras. Binnen kun je bestellen en natuurlijk mag je met je tosti, koffie en laptop een plekje zoeken in het groen. 

 

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.