Buurtkantine

Bijna elke vrijdag kookt een buur in MidWest. Maaike maakt bijvoorbeeld een heerlijke oosterse kikkererwtensoep en een frisse salade. Of Yin Mon met haar Birmese keuken en de Pindasoep van de Gouden Mannen.

We eten aan een lange tafel in de kantine, zodat je makkelijk nieuwe mensen uit je eigen buurtje kunt ontmoeten. Soms is er aansluitend een MidWest Radio avond met live muziek, een spelletjes avond met bijvoorbeeld een lokale BingoBaas. Of misschien heb je zelf al een plannetje.
Inloop is om 18u en we gaan om 18:30u aan tafel. Wil je mee eten? Reserveer dan hier een plekje.

Help je mee?

We zijn ook altijd op zoek naar buurtkoks. Wil jij ook een keer koken op vrijdag en je vrienden en buren meenemen naar MidWest? Stuur ons dan een berichtje.

 

Bordje voor jou, bordje voor mij

Van oktober 2020 t/m juni 2021 kookte MidWest voor de buurt met ons project Bordje voor jou, bordje voor mij. Luud, koks Eartha en Lotte en de club van vrijwilligers deelden maaltijden uit aan buurtgenoten die dat goed konden gebruiken. Zo gaven ze meer dan 2400 maaltijden weg.  Hier in dit nieuwsbericht lees je meer over wat dit project ons allemaal heeft gebracht. Bijvoorbeeld dat we er met elkaar heel trots op zijn dat door een project als Bordje voor jou, we buurtbewoners uit ‘verschillende bubbels’ samen in één lange rij kunnen krijgen. 

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.