Wat is MidWest?

Ons verhaal

(filmpje van 1 min, het hele verhaal van 2m30sec vind je hier)

MidWest is een sociale onderneming, een community enterpriseopgericht in 2012.  Om een monumentaal schoolgebouw in Amsterdam West weer een levendige publieke functie te geven door plek te bieden aan lokale doeners. 

Sociale impact maken is ons doel. Dat doen we door culturele en sociale initiatieven en activiteiten een betaalbare en toegankelijke plek te geven. Met de inkomsten van de verhuur van zalen en werkplekken  investeren we in de programmering en in talentontwikkeling van de initiatiefnemers, onze vrijwilligers, team en stagiaires. Geld verdienen is voor ons geen doel maar een middel om onze stad prettig en leefbaar te houden voor iedereen. 

Stichting MidWest is een initiatief van Arnoud Hekkens, Nathalie van Hoeven en Anita Groenink. Anita Groenink vervult sinds 2012 de rol van directeur/bestuurder.  

Bestuur
Wiemer Renkema, Arnoud Hekkens, Polle Janssens, Anita Groenink.
 

Sinds 2012 hebben veel geweldige mensen zich ingezet voor de stichting.
In het bijzonder: Andre van Stigt, Anita Schothans, Bart de Groot, Esgo Kuiper, Francis van IJzendoorn, Freek Nijenhuis, Geeske Zwemer, Godfried Lambriex, Jeroen van Berkel, Johan Meulman, Joop Sierat, Jop Fellinger, Klaas Engelsma, Marije Bierlaagh, Marjolein Jongerling, Oscar Vrij, Paul Alberts, Ries Beek, Rob Verbakel, Robert Nunumete, Suzanne Janssen, Theun Karelse, Yorna Holthuis, Dorine Verheul.

 

Ons team

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.