Nieuws

Aangepaste openingstijden

Vanaf dinsdag 22 september is Café MidWest weer geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 17:00 uur en zaterdag van 11:00 uur t/m 18:00 uur.

Kom je werken? Reserveren graag! Dat kan hier.

Voor zaalhuur, besloten bijeenkomsten en de kantoren hanteren we ruimere openingstijden.  Wil je een ruimte reserveren? Vul dan hier een formuliertje in. Reserveren kan niet telefonisch, alleen via dit formulier of per email.

Luud: “We hebben even gepuzzeld met de openingstijden, want we willen onze voordeur natuurlijk zo vaak mogelijk kunnen openzetten. Maar is deze Corona-tijden is dat niet altijd haalbaar. Een groot deel van onze inkomsten uit zaalverhuur is weggevallen en daarom moeten we nog beter op de kosten letten. En een groot gebouw als MidWest is qua beheer best kostbaar. En je moet best veel cappuccinootjes verkopen wil je je personeelskosten er uit halen. We maken er maar het beste van, samen met iedereen.”

Als laatste….

We nemen het al bijna voor vanzelfsprekend, maar dat is het niet. In MidWest houden we ons natuurlijk ook aan de RIVM maatregelen en die van de Veiligheidsregio Amsterdam. Dat betekent dat we de gegevens noteren van onze gasten, we iedereen wijzen op schone handen en dat we een duidelijke routing hebben in het gebouw.

 

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.