Agenda

Broeii Open Werkplaats (April)

Kom je samen experimenteren met gerecycled plastic? Tijdens de Open Werkplaats dagen bij het Broeii Maak en Recycle Lab ben je welkom om samen te gaan experimenteren met gerecycled plastic! Je kunt zelf een idee uitwerken of testen wat de mogelijkheden zijn van het materiaal.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in werken met gerecycled plastic. Ontmoet gelijkgestemde makers en creatievelingen, deel ideeën en leer van elkaar. Of je nu een ervaren maker bent of gewoon nieuwsgierig, iedereen is welkom!

Er is geen programma voor deze Open Werkplaats, je kunt zelf of samen aan de slag met experimenteren. Misschien heb je al een idee van wat je wilt maken, of misschien

Wat kun je maken?

We gaan samen aan de slag in de werkplaats van Broeii. We gaan experimenteren met de verschillende manieren waarop je zelf duurzaam kunt ontwerpen en maken. We gebruiken daar gerecycled plastic voor, in verschillende kleuren (ingeleverd door onze recyclelaars uit de buurt).

 

Wanneer: Vrijdag 12 april, van 13:00 tot 16:30
Waar: Midwest Amsterdam, in de werkplaats van Broeii
Kosten: Gratis

Aanmelden: Aanmelden is verplicht, via Eventbrite

Over Broeii

Broeii is een Maak en Recycle buurtlab in Amsterdam West. We zijn er voor iedereen die aan de slag wil gaan met recyclen, experimenteren en maken. Zo recyclen we samen ons plastic en composteren we zelf het groente- en fruitafval van al meer dan 250 buurtgenoten.

Samen onderzoeken en bevragen we onze huidige manier van produceren en consumeren. We experimenteren met de mogelijkheden van zelf lokaal maken en recyclen.

Met plastic kun je meer dan je denkt! We gaan samen experimenteren Dagdeel waarop je langs kunt komen om te experimenteren en eventueel aan jouw eigen idee kunt werken. Vrije inloop, maar je mag je ook aanmelden en jouw specifieke idee omschrijven, dan kan ik je beter helpen.

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.