Agenda

Energieontbijt van West

In het Energieontbijt verbinden we zoveel mogelijke mensen van 02025 die in het stadsdeel met duurzame schone energie actief zijn. Natuurlijk ook met anderen uit de stad. Dit doen we als koplopers, energie commissarissen, lokale hubs en duurzaamheidscoördinatoren en bestuurders vanuit de stadsdelen. Deze keer is de focus op Stadsdeel West! 

Wat kan je verwachten? 
Denk je wel eens na over het verduurzamen van je huis, sportclub, kantoor of school of een heel gebied, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk de kunst af van mensen die dit al eerder hebben gedaan. Tijdens het energieontbijt vertellen we meer over een aantal initiatieven in West. Doel van deze initiatieven is meer schone energie voor gebouwen in West.

Wil jij ook schone energie in jouw gebied? Kom dan donderdagochtend 10 maart naar het energieontbijt.
Nieuwsgierig naar hoe het in vorige Nieuw West of Noord ging? Kijk bij korte impressie van het  Energieontbijt in Noord .
* hou rekening met de op dat moment geldende Covid maatregelen.

Locatie:
MidWest, Cabralstraat1, Amsterdam.
Inloop vanaf 08:30

Kosten:
Gratis

Aanmelden:
Leuk dat je wilt komen, graag vooraf HIER AANMELDEN of via onderstaande blauwe aanmeldknop zodat wij genoeg stoelen en kopjes koffie klaar kunnen zetten!

Programma:   
08:30  Inloop met koffie
09:00  Thijs Haverkamp – 02025  welkom en introductie
    Anita Groenink- Midwest, duurzame Hub /locatie in West
09:10  Voorstelronde
09:20  Melanie van der Horst-  Dagelijks Bestuurder Amsterdam West, Gemeente Amsterdam 
Update Stadsdeel, wat speelt er bij gemeente in West?
09:30  Energie commissarissen West
09:50  Juke Westendorp – Thuisbaas  Voorbeeld projecten in West oa. all-electric
10:10  Open Podium*  (je kan je nog aanmelden ! zie hieronder)
           Michiel Rohlof – BOEi  verduurzaming Centrale Markthal
10:30  Einde – uitloop

*Open Podium – Heb je een vraag, wil je starten met duurzame energie maar weet niet hoe, heb je een goeie tip, activiteit te melden of heb je hulp nodig op het gebied van schone energie in jouw, wijk of buurt?? Je kan deze tijdens het Open Podium in het kort stellen!
In de groep zitten buren, professionals, gemeente of andere organisaties die je wellicht direct kunnen helpen of de juiste weg kunnen wijzen. Maak hier gebruik van!
Heb je nu al een specifieke vraag ? Stuur deze dan aan rene@02025.nl . Wij zullen je helpen met vinden naar het antwoord!

Uiteraard is er vooraf en na afloop is er gelegenheid om nog even te blijven voor “hangen “om elkaar te spreken en informatie met elkaar uit te wisselen

Meld je aan

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.