Agenda

Handenarbeid: Start Your Sketchbook

Riso Chan, misschien ken je haar nog van de OpenDraw avonden in MidWest, gaat samen met haar docenten om de week op zaterdag teken en schilder workshops geven met voor degenen die er nog geen genoeg van hebben een gezellige bijeenkomst na afloop in het café.
Kom naar Bloom Atelier voor een spannende workshop die is ontworpen om je te helpen het schilderen je eigen te maken! We behandelen verschillende schilder- en tekentechnieken en je zal de hele les begeleid en geïnspireerd worden.
Als bonus krijg je een boekje met leuke schets activiteiten die je creativiteit aanwakkeren en je zullen motiveren om vaker te gaan schilderen.
Of je nu een beginner bent die het schilderen wil verkennen of een ervaren kunstenaar die op zoek is naar nieuwe inspiratie, deze workshop is een geweldige kans om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen. Kom naar Bloom Atelier en maak je klaar om in de wereld van het schilderen te duiken!
Wie is Bloom Atelier?
Bloom Atelier is toegewijd aan het aanbieden van kunstcursussen die individuen helpen het ambacht van schilderen te leren en hun unieke artistieke stem te vinden.
We bieden een ondersteunende omgeving voor volwassenen die als kind creatief waren, maar andere paden zijn ingeslagen, zodat ze de kans krijgen om weer in contact te komen met hun artistieke passie.
Het is ook een plek voor professionele kunstenaars en illustratoren die hun vaardigheden willen verbeteren en hun carrière verder willen uitbouwen. Onze lessen omvatten masterstudieworkshops en intensieve cursussen onder leiding van ervaren kunstenaars, zodat je je horizon kunt verbreden en kunt groeien als kunstenaar.

zaterdag 9 september | 10:30-14:00u | aansluitend gratis community event in het café

 

Aanmelden via Bloom Atelier

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.