Agenda

Huiskamer! Festival!

Het is op 8 september weer tijd voor het jaarlijkse Huiskamerfestival met een bijzonder programma in MidWest. De mensen van het Huiskamerfestival hebben maar liefst drie voorstellingen gepland in onze gymzaal. En niet de minste artiesten treden op. Lenny Kuhr is te gast. Zij brengt met haar muzikanten een muzikaal optreden. Winnaar van het Leids Cabaret Festival Jasper van der Veen treedt op. En het veelbelovende duo Niek & Guy geven acte de présence. Boek snel je tickets omdat de capaciteit voor deze voorstellingen beperkt is.

Drie artiesten per ronde
Je bestelt een kaartje met drie voorstellingen van ieder 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen. Nadat je online heeft betaald ontvang je de tickets per mail via Go Tickets.

Vragen over de ticketverkoop?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). Gebruik daarvoor de kortingscode cjp of stadspas. Heb je beiden een kortingspas? Vul dan de code cjp 2 of stadspas 2 in. Let op, bij de ingang vragen de suppoosten naar de kortingskaarten.

Huiskamerfestival Amsterdam West
Donderdag 8 september 2022
19.00 en 21.15 uur
MidWest – Cabralstraat 1

Drie voorstellingen op dezelfde locatie

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.