Agenda

Ik zie jou, wat zie jij? Workshop BORO x Mobiel

IK ZIE JOU, WAT ZIE JIJ?

Werk mee aan een textielkunstwerk ontworpen door modeontwerper Antoine Peters & geef samen met buurtbewoners een gezicht aan Amsterdam (Nieuw) West.

Onder artistieke leiding van modeontwerper Antoine Peters trekt het BORO x Atelier een jaar lang de wijk in en geven ze we gratis maaksessies op verschillende locaties. Tijdens de maaksessies maak je je eigen lapje textiel, duurzaam geverfd met groente, fruit en bloemafval. Ondertussen gaan we met elkaar in gesprek over hoe jij de wijk ervaart en hoe je omgaat met afval. Alle resultaten samen worden één groot textielkunstwerk dat aan het einde van het jaar wordt onthuld en gevierd.

Over BORO

BORO*ATELIER is een sociaal en duurzaam naai- en verfatelier. Boro staat in het Japans voor ‘gebruik alles, verspil niets”. Daarom werken wij alleen met natuurlijk textiel, verven we natuurlijk en circulair, en bieden kansen aan mensen om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Zo verspillen we geen grondstoffen, en geen talent!

BORO*MOBIEL is een nieuw project van BORO*ATELIER in samenwerking met het Van Eesteren Museum, in en met de buurten van West en Nieuw West. Het is een sociaal designproject dat door textiel en maakproces buurtbewoners van Amsterdam (Nieuw) West aan elkaar verbindt.

Aanmelden

De workshop duurt 3 uur (13.00-16.00). Meld je direct aan via lisa@boroatelier.nl. Geef bij je aanmelding duidelijk aan hoe je heet en dat je je aanmeldt voor 17 juni bij Midwest. Laat ook weten met hoeveel personen je mee wilt doen. Je kunt je ook telefonisch aanmelden: 020 370 5873

Iedereen vanaf 10 jaar is welkom, ervaring is niet nodig.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.