Agenda

Jonge Amsterdamse horecatalenten koken plantaardig diner in De Baarsjes

De studenten van het ROC van Amsterdam komen naar de Baarsjes en nemen hun restaurant Warmoes mee! Op maandag 3 en dinsdag 4 juni runnen ze een pop up in MidWest.

Reserveer nu één van de 50 plekjes en beleef een heerlijke samenwerking tussen MidWest en Restaurant Warmoes met een plantbased viergangen menu. We werken met lokale producenten en ondernemers, zo komen de groenten van de Stadgroenteboer uit de Lutkemeerpolder, het brood van bakkerij Loof en de wijnen worden verzorgd door The Wine Spot.

Ruud van Gerven van het ROC: “Wij vinden het belangrijk dat onze studenten alle aspecten van de horeca meekrijgen. Dus ook; hoe run je een pop-up restaurant op een afwijkende locatie. Ik ken MidWest en weet dat hier van alles mogelijk is en dat ze graag meewerken met het ontwikkelen van jong talent. Een perfecte plek voor ons dus.”

Het viergangendiner wordt in de gymzaal van het voormalige schoolgebouw geserveerd. Luud de Haas van MidWest: “Maar bij mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten en eten we in onze wilde stadstuin. Dat sluit ook mooi aan bij het menu. Wij zijn een duurzame en circulaire buurtplek en vinden het belangrijk om lokaal geproduceerde producten te verkopen en te gebruiken. Dat sluit fantastisch aan bij dit pop up initiatief. En…we halen die jonge talenten naar West, want niet alles gebeurt in het centrum. Hier in MidWest moet je zijn!”

Het viergangen diner kost €30 pp (excl drankjes)

aanvang: 18:00u

einde 21:00u

Reserveer op 3 of 4 juni door op de onderstaande link te klikken. Hier vind je ook het menu.

Koop hier je kaartje voor 3 juni

Koop hier je kaartje voor 4 juni

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.