Agenda

MidWest Radio gymzaalconcert: Bona Fide Mistakes

Bona Fide Mistakes verwijzen naar fouten of misverstanden die te goeder trouw plaatsvinden, zonder frauduleuze bedoelingen of nalatigheid. Het zijn vaak oprechte fouten of vergissingen die ondanks redelijke zorg voorkomen. Bona Fide Mistakes is ook een band met luide rammelende folk tunes en hebben een paar daarvan live opgenomen op cassette in een EP genaamd <Balderdash> (volgt binnenkort).

Instagram  I  Soundcloud

Support: Levi Boon

De indie folk van levi boon neemt je wandelend mee door de tijd. Kalmte straalt door in alles wat ze doet met af en toe ruimte voor de onderliggende onrust van alledaagse dingen. Geïnspireerd door Nick Drake, Feist en Adrianne Lenker. In 2023 zal haar debuut EP verschijnen, verwacht melodische folk met gelaagde en persoonlijke teksten.

Spotify

 


Vrijdag 9 juni 2023
20:00 doors
20:30 showtime
Tickets: €10,-

 

Wil je ook een hapje komen eten voorafgaand aan het concert? Dat kan! Elke vrijdag kan je aanschuiven bij de buurtkantine. Altijd vega en nooit alleen. Je mag zelf bedenken wat je wilt betalen (richtprijs €10). Als je een stadspas hebt, betaal je €5. Inloop is vanaf 18u en we gaan om 18:30u aan tafel.

Reserveer je plekje door een mail te sturen naar reserveren@inmidwest.nl.

Foto: Sammy Huijts

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.