Agenda

MidWest Radio: Flora Sophi

Flora Sophi’s muziek is als een ruimtelijk sculptuur in perfecte balans. Met haar heldere stem, elektronische texturen en fragiele soundscapes creëert ze verhalen die ontroeren en de luisteraar dwingen tot reflectie.

Flora Sophi is zangeres en componiste. In 2016 studeerde ze af aan het Conservatorium van Amsterdam, richting jazz zang. Ze verhuisde naar Berlijn, waar ze samen met multi-instrumentalist Benjamin Geyer en producer Jethro Cooke, haar debuut EP uitbracht.

Geïnspireerd door deze twee creatieve steden brengt haar muziek invloeden van jazz, pop en elektronica samen. Ze combineert een verhalende gevoeligheid met een natuurlijke intuïtie voor sfeer en stemming om werelden te creëren die zowel onmiddellijk als eeuwig aanvoelen. Elk van haar nummers is een kosmos waar je in duikt en op verkenningstocht gaat.

Flora Sophi werkt momenteel aan haar debuutalbum ‘If/When’ dat in mei 2022 zal worden uitgebracht bij het Berlijnse label Above the Quiet.

www.floradekkers.com
@florasophimusic

 

Flora Sophi – zang

Benjamin Geyer – piano & synth

 

Vrijdag 19 november
19:30 inloop
20:00 showtime
Tickets: €10,-
(alleen online, geen kaartverkoop aan de deur)

 

Vanaf 29 oktober klinkt er weer wekelijks live muziek in MidWest. Van Jazz tot Singer-Songwriters, van Electronic tot Klassiek van Pop tot Poetry. Een klein en fijn concert op onze gymzaalvloer.

 

Coronamaatregelen: In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar flora@inmidwest.nl.

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.