Agenda

MidWest Radio Gymzaalconcert: Girl Trip band avond

Girl Trip

Girl Trip is een Sylvia Plath gedicht in melodie en probeert de klassieke tragedie van een saai menselijk leven samen te vatten in gitaren, bas, zang en drum. Mede door een unaniem aversie tegen het 9-5 leven is de Dreampop band ontstaan en blijven ze muziek maken tot ze een kasteel in Frankrijk kunnen betalen.

Nevin

Nevin is een singer-songwriter uit Amsterdam. In haar jeugd was het schrijven van liedjes een natuurlijke interesse, en al snel leerde ze piano spelen, melodieën componeren en teksten schrijven. In 2021 was haar EP “VIE” gereleased, en in 2023 haalde ze haar diploma aan de pop-afdeling van de Herman Brood Academie.

Luister hier naar Nevin

Isaure

The emerging artist from the city of Paris, singer and guitarist Isaure, is carving her own path in the music industry, by seamlessly blending contemporary folk with alternative pop. Freshly graduated from the Conservatory of Gennevilliers, Isaure performs regularly on stage, solo or with her band, in Parisian venues such as Le Tamanoir, Le Pop up du Label, Les Serres de Pantin, as well as in Marseille (Belle de Mai), and Bruxelles. Now living in the Netherlands, she continues her studies at the Conservatorium van Amsterdam in the Pop Department.

 

12 juli I 20:00 doors I 20:30 showtime

tickets €10

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.