Agenda

MidWest Radio gymzaalconcerten: Lizet Aviva + Alexandra Alden

Lizet Aviva
Lizet Aviva’s muziek is als water – het neemt je mee in een kabbelende stroming, maar sleurt je ook als een draaikolk naar de bodem. Lizet schrijft over het ontgroeien van het verleden en het zijn van een dromer in deze snel draaiende wereld.

Poëtische indie folk met een rauw randje: geïnspireerd door artiesten als Wilco, Madison Cunningham en Feist.

Haar debuut EP In My Backyard is gereleased op 2 november 2022. In My Backyard is een muzikale en poëtische reis door de achtertuin van het leven: een plek waar de mooiste gedachtes en herinneringen bewaard zijn, maar waar ook de donkerste geheimen in de schaduw zich verschuilen.

Luister naar Lizet Aviva

Alexandra Alden

Alexandra Alden is een Maltese muzikant, neergestreken in Rotterdam. Haar muziek is te omschrijven als minimalistische folk geïnspireerd door de warmte en zonneschijn van de Middellandse Zee.

Haar muziek put inspiratie uit de vroege klassieke songwriters zoals Joni Mitchell en Nick Drake, maar ook uit de meer recente Bon Iver, Sufjan Stevens, Laura Marling, Nick Cave en Father John Misty.

Alden heeft tot nu toe twee albums en een EP uitgebracht – ‘The Curious Child’ (EP, 2012), ‘Wild Honey’ (LP, 2018) en meest recent ‘Leads to Love’ (LP, 2021).

Luister naar Alexandra Alden

 

Vrijdag 22 september  I  deuren: 20:00u  I  showtime: 20:30u

tickets: €10,- 

gratis voor We Are Public leden


Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.