Agenda

MidWest Radio: The Junior Jazz Cats

Het belangrijkste onderdeel van de ontwikkeling van een jonge musicus is het optreden. Het optreden met vrienden en bandgenoten, maar ook het optreden met oudere musici. Op deze manier hebben generaties van jazz musici hun vak geleerd.

Deze avond is gericht op het samen brengen van de jongste generatie van jazz musici in Amsterdam, studenten van het Junior Jazz College, de vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam, en musici die ruim tien jaar ouder zijn, alumni van het Conservatorium van Amsterdam.

Twee bands bestaand uit drie Juniors en twee Alumni gaan achter elkaar optreden.

 

Vrijdag 26 november
19:30 inloop
20:00 showtime
Tickets: €10,-
(alleen online, geen kaartverkoop aan de deur)

 

Vanaf 29 oktober klinkt er weer wekelijks live muziek in MidWest. Van Jazz tot Singer-Songwriters, van Electronic tot Klassiek van Pop tot Poetry. Een klein en fijn concert op onze gymzaalvloer.

 

Coronamaatregelen: In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar flora@inmidwest.nl.

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.