Agenda

Open Tuinen West

In Amsterdam West liggen tientallen groene paradijsjes verscholen tussen de huizen. Prachtige pluk en stilte tuinen, educatieve natuurspeeltuinen, actieve moestuinen en wilde klimaatbestendige stadstuinen. Zoals de tuinen van MidWest. 

Sinds 2018 zijn onze twee stadstuinen al onderdeel van de route van Open Tuinen West. Natuurlijk kun je je ook dit jaar weer buiten de stad wanen in onze wilde tuinen.

En ook nu hebben we weer een klein programmaatje voor onze bezoekers:

Bloempotten ruilmarkt

Neem die stapel bloempotten mee die al een tijdje staan stof te vangen. En ruil ze voor iets nieuws. Breng je geen pot mee, geen probleem. Er is genoeg voor iedereen.

Audiotour De Big 5 van MidWest

Neem je oortjes of headphones mee, zoek een lekker zonnig plekje in de tuin met een koffietje binnen handbereik. En luister naar het verhaal van de tuinen van MidWest. Over de activistische wilg, de libelle en over het grootste roofdier van Cabralstraat 1.

Open Tuinen Groene Lunch € 12,50

Anne maakt haar heerlijke kruidenthee, Laura serveert haar lievelingstosti van de Tweede Jeugd: die met paddo’s en Luud maakt een frisse groene salade. Dus kom rond lunchtijd naar MidWest, heerlijke gezonde start van je middag.

Ontdek de groene pareltjes, ga op speurtocht en geniet. Ook voor kinderen valt er veel te beleven. Hier lees je alles over de Open Tuinen Dag, de deelnemende tuinen en de routes (koop zo’n prachtige plattegrond).

Passe-partouts met een plattegrond zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de startpunten voor € 2,50 (kinderen tot 12 jaar en Stadspashouders gratis). Je kunt met je pinpas, Apple pay, Google pay en contactloos betalen. Uit veiligheid geen cash.

 

zaterdag 8 juni

10u tot 17u

plattegrond € 2,50

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.