Agenda

Pop up expo ALLES IS HIER AL

‘Een boek over in het water springen, de wolken je vragen stellen, de paden van vroeger en de dagen van nu, die soms zo bloedstollend mooi en soms zo angstaanjagend leeg zijn.’

Alles is hier al is een grafische dichtbundel waarin ritmische poëzie gecombineerd wordt met analoge fotografie. In beeldende woorden en sprekende beelden omschrijven de schrijvers het verwarrende en betoverende van het jong zijn. Vol verwondering bekijken ze de wereld om zich heen, en laveren als één stem langs de thema’s van hun generatie.

Isa van Bussel (1999) en Elsa Lubbers (1997) groeiden op in Amsterdam. In januari 2021 besloten zij hun krachten op poëtisch en grafisch vlak te bundelen. Het resultaat is hun poëziedebuut Alles is hier al: een ode aan jong zijn en de stad die hen lief is. Van jongs af aan gebruiken ze woord en beeld als uitlaatklep, verwerking en documentatie. Bij het volwassen worden groeide de woorden met zich/hen mee. Met een frisse blik worden thema’s als liefde, eenzaamheid, angst, dromen en hunkeren verteld.

Met Zomerdromers gaan Isa en Elsa hun werk exposeren. Wil je de foto’s en gedichten van dichtbij zien? Dan heb je geluk! Alles is hier al komt met een expositie: op 18 t/m 21 augustus kan jij langskomen in MidWest.

 

18 augustus 17h: Openingsborrel

19 augustus t/m 21 augustus 11-18h

 

De prachtige gedichtenbundel is hier verkrijgbaar of in MidWest.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.