Agenda

Selim’s Buurtconcert – Selam Shalom Koor

Het Selam Salam Shalom Koor onder leiding van Noam Vazana en Selim Doğru zingt kleurrijke liederen in het Turks, Hebreeuws, Arabisch, Engels en Nederlands. Iedereen is welkom. Presentatie in het Nederlands en de liederen zijn vertaald.

Muziek verbindt; het Arabisch-Turks-Hebreeuws- Koor weet dit als geen ander. Onder leiding van Noam Vazana en Selim Dogru worden er muzikale verbindingen gelegd tussen de Arabisch Turkse en Hebreeuwse cultuur. Laat je meevoeren door de prachtige stemmen van dit bijzondere koor en geniet van de prachtige muziek.

Selim Dogru (1971) is componist, pianist en koordirigent. Hij groeide op in Istanbul te midden van de Turkse, Griekse, Armeense en Joodse buren en culturen. Deze multiculturele rijkdom neemt hij mee in zijn composities, waarin crossovers van klassieke en hedendaagse muziek, barok, wereldmuziek, elektronica en alle mogelijke combinaties een rol spelen.
Noam Vazana (1982) werd geboren in Jeruzalem en is zangeres, pianist, koordirigent en speelt trombone. Ze studeerde muziek in Tel Aviv en Amsterdam. Haar repetoire bestaat uit een groot spectrum van Jazz en Blues tot Midden- Oosterse en Noord-Afrikaanse muziek.

 

reART Wereldmuziek Koor & Hebrew Groove
toegang: 8,50

Kaarten koop je hier

Aanvang 8 uur.
Meer informatie via reART Collective
Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.