Agenda

The Big Draw, tekenfestival 2023

The Big Draw De Baarsjes tekenfestival 2023 komt weer naar MidWest dit jaar op zondag 22 oktober! Judith Zwaan en Mariska Schomper organiseren een creatieve prikkelende dag in onze voormalige gymzaal. Het thema is tekenen met je zintuigen, waarbij het tekenen heel breed wordt zien: alle beeldende technieken zijn immers fijn om te ervaren.

The Big Draw is een tekenfestival in de wijken De Baarsjes en Bos en Lommer in Amsterdam West. Het begon in 2000 in Groot-Brittannië als een landelijk tekenfestival in de maand oktober, dat in o.a. musea, scholen en buurthuizen werd georganiseerd. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal evenement dat in vele landen plaatsvindt. Het doel is om zo veel mogelijk mensen aan het tekenen te krijgen. Tekenen is meer dan een beeldende techniek want alle beeldende technieken hebben positieve effecten; het laat mensen beter kijken, zet ze aan het denken en brengt ze samen.

Programma
11.00-11.30u    Inloop en opening
11.30-12.30u   Smakelijke portretten, workshop door Judith Zwaan
13.00-14.30u  Tekenen op de tast, workshop door Mariska Schomper
15.00-16.30u  Zinnenprikkels in verf en krijt door Dion Rosina
Er kan de hele dag vrij getekend worden. De toegang is voor alle leeftijden en gratis. Aanmelden is niet nodig, maar kom wel op tijd, want per workshop is er een maximum aantal deelnemers.

Het volledige programma is hier te vinden.

zondag 22 oktober | aanvang 11:00u | toegang gratis

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.