Agenda

Theatersalon ‘De Niet Zo Late Night Show’ #2

De Niet Zo Late Night Show is een maandelijkse theatersalon over biculturele zaken in Café MidWest.

De salon wordt gehost door Kenneth Herdigein en zijn alter ego mevrouw Pengel, een Surinaamse dame met een stevige mening, en Jef Hofmeister en diens dubbel Hot Eddy, de Indorocker die maar niet oud wil worden. Met bijdragen van Kees Scholten als zingende naïeve gebiedsmakelaar…. Zo kunnen zij op een andere manier, brutaal en met humor, reageren op de gasten, op wat er in de wereld, in de stad en in de buurt leeft en op de reacties vanuit het publiek.

Te gast op zondag 1 mei is de Nederlands-Surinaamse actrice en toneeldocent Helen Kamperveen. Zij speelde onder andere in Tramlijn Begeerte, De Koningin van Paramaribo en De meiden. Met haar theaterschool On Stage in Suriname leidde ze jong, lokaal talent op. Na een aantal jaar theater doceren keerde ze terug naar Nederland, waar ze onder andere in Paramaribo Texel en Decemberdagen speelde. Jef Hofmeister zal met haar in gesprek gaan over het leven op twee continenten.

De middagen wordt begeleid door een vaste band, met Jef Hofmeister op accordeon, Guillano Herdigein op gitaar en Eva Skeete Mc Leed op percussie. Alle drie zijn zij liedschrijvers (dat belooft wat!), en met hun liedjes zetten ze de toon voor het gesprek.

 

Zondag 1 mei, aanvang 16:00u

Tickets €10 via het Volksoperahuis.

Voor én na de voorstelling is de bar geopend!

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.