Agenda

Volksoperahuis: Een blauwe maandag met Frazer en Deniel Barry

De Niet ZO Late Night Show in een nieuw jasje! Nu op de maandagavond met de nieuwe naam: Een blauwe maandag in MidWest

Een blauwe maandag in MidWest is een maandelijkse theatersalon over biculturele zaken in het gezellige café van MidWest.
De salon wordt gehost door Jef Hofmeister en diens dubbel Hot Eddy, de Indorocker die maar niet oud wil worden. Met bijdragen van Kees Scholten als meneer Doebelaar, de ouderwetse docent Nederlands, en Eva Skeete Mc Leed op percussie. Zo kunnen zij op een andere manier, brutaal en met humor, reageren op de gasten, op wat er in de wereld, in de stad en in de buurt leeft en op de reacties vanuit het publiek. De show wordt muzikaal omlijst met liedjes die de toon zetten voor het gesprek.

Gasten: Frazer en Deniel Barry van Tribal Echo, in samenwerking met het Festival voor het Afrikaans

De Zuid-Afrikaanse zanger, acteur en multi-instrumentalist Frazer Barry is in Nederland. Hij componeerde samen met Jef Hofmeister de muziek voor Krotoa, Eva van de Kaap, de voorstelling die het Volksoperahuis in 2018 maakte in samenwerking met theater Artscape uit Kaapstad.

Jef Hofmeister gaat met hem in gesprek over hoe Frazer’s eigen DNA een afspiegeling is van de complexe geschiedenis Zuid-Afrika, en hoe hij de keuze heeft gemaakt voor de Khoi identiteit. Met naast Frazer ook de muzikale inbreng van onze Zuid-Afrikaanse vrienden Deniel Barry, Bianca Flanders en Dean Balie.

 

Maandag 27 november  I  20:30-22:00u  I  Café MidWest

Tickets €10 via het Volksoperahuis

Voor én na de voorstelling is de bar geopend!

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.