Nieuws

Blink blink bioblink!

Wij zijn heel erg blij dat vanaf deze maand Rachid van schoonmaakbedrijf Bioblink ervoor zorgt dat het hele gebouw blinkt en fris ruikt.  Met name op zondag kan je Rachid (op de foto) en/of Dixon overal in het gebouw tegenkomen.

Speciale aanbieding voor onze huurders: Als je wilt dat Bioblink ook jouw kantoor schoonhoudt dan kan dat! Voor €65 per maand per lokaal. Stuur Walifa even een mailtje als je interesse hebt.

Oprichtster van Bioblink Walifa Ramnarain: ‘Bioblink startte ik 11 jaar geleden vanuit een mooie droom om de wereld een stukje duurzamer te maken. Binnen de reguliere schoonmaakbranche werd en wordt voornamelijk gewerkt met chemische producten. Niet alleen slecht voor de natuur maar ook voor de schoonmakers én de mensen die vervolgens weer hun bureau en de telefoon aanraken. Ik dacht; dit kan veel beter en Bioblink werd geboren. Via eigen onderzoeken en investeringen vond ik mooie biologische schoonmaakproducten die volgens de regelgeving binnen 28 dagen volledig door de natuur kunnen worden opgenomen en op een eerlijke en duurzame manier worden geproduceerd.’

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.