Nieuws

Burgemeester op de koffie

Wat doen we als de burgemeester een kopje koffie wil komen drinken? Simone veegt de stoep; Anita haalt de lekkerste cake & koek bij de buren van Ulmus; Anne, Max en Nelle trekken een MidWest sweater aan en Mies poetst haar tanden.

En daarna hadden we een goed gesprek met Femke Halsema. Natuurlijk over de buurt en over de tender die we met de Energiewending wonnen. We vertelden over wat voor strijd we hebben moeten voeren om 12 jaar geleden het gebouw in gebruik te krijgen, om het daarna te mogen kopen en hoe we uiteindelijk de covid pandemie wisten te overleven. De burgemeester vertelde over de uitdagingen die zij ziet voor de stad en hoe belangrijk het is dat Amsterdammers initiatief nemen om hun buurt leefbaar te houden. En dat het fijn is dat Amsterdammers die de stad goed kennen en hun steentje bijdragen, zich uit blijven spreken. Over wat goed gaat. En wat minder gaat.

Ook fluisterden we de burgemeester nog even in, dat wij het wel tijd vinden voor een MidOost. Of een MidNoord. Ze belt ons, als er ergens een schoolgebouw staat te verpieteren.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.