Nieuws

Een bordje voor jou en een bordje voor mij

Je leest het overal. Voor veel mensen komt deze corona crisis nog harder aan dan bij anderen. Inkomens zijn weggevallen, de netwerken van hulpinstanties zijn gebroken door het wegvallen van de fysieke ontmoeting en de buurthuizen zijn nog steeds gesloten.

Sinds een paar weken kookt MidWest voor de buurt. Onze kokkin Lotte en kokkin Eartha staan iedere vrijdag in de keuken om heerlijk te koken. Samen met Luud en haar club van vrijwilligers delen ze de maaltijden uit aan de buurtgenoten die het het hardst nodig hebben. Zo deelden ze al zeker 500 maaltijden uit.

Wil jij iets betekenen voor onze buurtgenoten en heb je zelf ook zin in zon overheerlijke hapje op je vrije vrijdagavond, koop dan een buurtmaaltijd. 

Een maaltijd kost €10 en daarmee maken we dus ook een maaltijd voor een buurtbewoner, die het extra moeilijk heeft, mogelijk. Dus zelf een lekker bordje èn tegelijkertijd een maaltijd voor een ander mogelijk maken!

Je reserveert je maaltijd door uiterlijk vrijdag voor 12 uur te mailen naar reserveren@inmidwest.nl of bellen/appen naar 06 52 34 32 55. Of via de webshop.

Geef even aan of je vega of vlees wilt.

Je maaltijd ophalen kan tussen 16 uur en 18 uur bij Midwest, Cabralstraat 1 (natuurlijk veilig, op afstand, met alle toeters en bellen). En we zijn altijd in voor een kletspraatje (jij vast ook).

Het menuutje posten we wekelijks op woensdag hier en op facebook en insta.

Wil je mee helpen? We hebben altijd handjes nodig! Graag!

Geen tijd en geen honger? Doneer aan de buurtmaaltijd! (alleen donaties, betalen van de maaltijden kan bij afhalen met pin):

PS…

Dank Albert Heijn Jan Evertsenstraat voor de boodschappen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.