Nieuws

Help! Laptops gezocht!

Er zijn nog steeds veel mensen in West die niet de beschikking hebben over een laptop of pc. Juist nu. Nu we misschien wel weer afstevenen op een tweede lockdown willen we ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen.
Bijvoorbeeld online bijeenkomsten met buurtteams, school of collega’s via Teams of Zoom. Of om belangrijke formulieren en documenten te downloaden. Gemeente Amsterdam gaf in het begin van het jaar al een flink aantal weg aan gezinnen. Maar wij hoorden dat er meer nodig is.
Heb jij een laptop liggen die je allang hebt afgeschreven. Of nog beter, op je kantoor bij je baas ligt al een tijdje een stapel laptops stof te vangen? Breng ze naar MidWest. Wij zorgen dat ze via de buurtcentra en zorg/welzijns clubs bij de juiste mensen terecht komen.
Dorine Verheul van Combiwel: “Denk nou niet…ach dat ding van mij, wat kan je daar nou mee? Echt geloof me, elk laptopje helpt!”
En als laatste…stuur deze oproep door. Want misschien kent de buurman van de vader van je broer wel iemand die meteen een klapper kan maken met een stuk of tig van die afgeschreven dingen.
Dank alvast! Namens…je buren!
Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.