Nieuws

In de kantine: MidWest Sjoelclub

De kantine is straks dé ontmoetingsplek van MidWest. En voor de buurt. Hier is iedereen welkom. Tijdens de crowdfunding campagne kun je o.a. alvast je lidmaatschap van MidWest kopen. Dat betekent dat onze kantine ook jouw tweede huiskamer is. Dat lidmaatschap noemen we de Sjoelclub. Naar het ouderwetsche Hollandsche spel. Een lidmaatschap van de MidWest Sjoelclub draait namelijk om ontmoeten, spelen maar ook om ‘samen beter worden’.

‘Je kunt net als in een ‘gewoon’ café,
binnenvallen wanneer je wil’

Je kunt kiezen voor een ‘relaxed’ lidmaatschap, waarmee je regelmatig korting krijgt op evenementen in MidWest zoals theater, muziek en speaker events. Je krijgt korting op drankjes en ben onderdeel van de MidWest Publieke Werken, waarmee je uitgenodigd wordt voor discussie- en netwerkbijeenkomsten over sociale en politieke issues. Je bent al lid vanaf € 30 per half jaar!

‘Flexwerken mét goede cappuccino
en vertrouwde gezichten’

Dat alles krijg je ook bij een ‘flexed’ lidmaatschap én kun je ook nog één á twee dagen in de week je laptop open slaan in de kantine om hier te flexwerken. Je kunt net als in een ‘gewoon’ café binnenvallen wanneer je wil, mét een goeie cappuccino en een lunch bestellen, maar ook mét vertrouwde gezichten om je heen en een interessant netwerk. Je wordt altijd uitgenodigd voor de speciale events, koffie-ochtenden en lunchen voor alle huurders van een MidWest-werkplek. Dit alles heb je al vanaf € 60 per half jaar!

Klik hier om te kijken wat de crowdfund opties zijn!

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.