Nieuws

Kook van Jou

Van 1 t/m 8 oktober is het weer de Week van de Verbinding! Deze editie komt MidWest, geheel corona-proof, met een uniek zondagmiddag kookmoment voor het hele gezin! Want samen eten en koken verbindt!
Ieder die zich wel eens door de gangen van MidWest heeft bewogen, moet wel eens bevangen geraakt zijn door de verrukkelijke geuren afkomstig van onze kok Lotte, ofwel Sjalotte’s catering! Op zondag toveren wij Lotte om tot onze online kookles ster en kun jij samen met de kids, relaxed vanuit eigen keuken een heerlijke, gezonde, vega, noedelsoep op tafel toveren!
Maar daar stopt het niet bij: “Waar is mijn noedelsoep?!?” is de titel van het kinderboekdebuut van Chee-Han Wong Kartozen en Reza Kartozen Wong, waarin je wordt meegenomen in de wonderwereld van diverse keukens! Voorgelezen door een special guest, terwijl je van je eigen noedelsoep smult!
Meedoen? Mail luud@inmidwest.nl
Er zijn 20 Kook-van-jou!-boxen beschikbaar met alle benodigdheden voor het recept, op=op! Voor €12,50 krijg je er ook het boek bij (Stadspas gratis)!
Box afhalen: zaterdag 13:00-15:00 of zondag 13:00-14:00 in MidWest
Start online kookles: zondag 15:00 uur
Niet zo van het koken, maar wel heel nieuwsgierig geraakt naar Lotte’s noedelsoep?
Mee eten op zondag 4 oktober in MidWest?
Max 30 plekken, vol=vol! Reserveer via luud@inmidwest.nl
€ 7,50 p.p (kinderportie voor € 4)
Start: 16:00
Kook-van-jou! is onderdeel van West Verbindt 2020!
Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.