Nieuws

Meester Prikkebeen

Tussen alle vergaderingen, teammeetings en trainingssessies wordt er ook nog steeds veel gerepeteerd en gemaakt in MidWest. Het praktijklokaal was deze week de studio van de muzikanten Josee Koning en Jim de Groot. Samen met oa. Aike Dirkzwager werkten ze aan de nieuwe voorstelling Testament, Lennaert Nijgh 75 jaar.

Lees meer over de voorstelling.

Het Land van Maas en Waal, Malle Babbe, Jan Klaassen de trompetter, Meester Prikkebeen. Deze tophits van Boudewijn de Groot en Rob de Nijs werden geschreven door Nederlands grootste tekstdichter Lennaert Nijgh. Maar er was nog veel meer! Zangeres Josee Koning en zanger/acteur Jim de Groot nemen u mee in de verrassende wereld van Lennaert, die in 2020 75 jaar geworden zou zijn.

Josee was twaalf jaar getrouwd met Lennaert, Jim groeide als zoon van Boudewijn de Groot op met Lennaert. In Testament halen de twee herinneringen op en vertellen ze persoonlijke verhalen over hun bijzondere band. Ze doen dit elk op hun eigen manier. Jim is fel en provocerend, Josee is liefdevol en kwetsbaar. De twee vinden elkaar in hun liefde voor Nijgh en muziek. Ze worden begeleid door drie topmusici.
Een persoonlijke, ontroerende en spannende voorstelling over de tekstdichter die een indrukwekkende literaire erfenis achter liet van liedjes, musicals, verhalen, boeken en columns.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.