Nieuws

Muziek in de gymzaal

Vanaf eind oktober was er wekelijks live muziek te horen in MidWest. Van Jazz tot Singer-Songwriters, van Electronisch tot Klassiek van Pop tot Poetry.
Flora, verantwoordelijk voor het boeken van het talent, de coördinatie èn de techniek:  “De kleine en fijne concerten hebben ca 200 gasten kunnen verblijden. En we hebben we een plek kunnen bieden aan jong, muzikaal talent.
We trapten af met de muzikale voorstelling ‘Als je een landschap was’. Met een combinatie van muziek, voordracht en beeldende kunst lieten vier jonge, bevlogen artiesten ons op een nieuwe manier kennis maken met de gedichten van Vasalis. Toehoorders in de zaal waren vaak tot tranen geroerd. Zelf heb ik ook een programma samengesteld als   Flora Sophi met een spannende mix van traditionele songwriting en experimentele electronica. We vierden generaties van jazz musici met de jonge talenten van het Junior Jazz College: The Junior Jazz Cats. De mannen van The Hi-Stakes lieten ons dansen vanuit onze stoelen met opzwepende blues en jazzy ballads om bij weg te dromen. We sloten af met Berenice van Leer, samen met topgitarist Lorijn von Piekartz speelden zij een mix van prachtige eigen nummers en covers die haar hebben geïnspireerd.”
Flora bedankt. Dank aan alle muzikanten, gasten en luisteraars.
Muziek! Dat gaat ons door deze tijden heen slepen. En daarom gaan we vanaf februari 2022 verder met een nieuwe MidWest Radio gymzaalconcerten serie. Ben jij er dan weer bij?
Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.