Nieuws

Ook op ’t heerlijk avondje…een bordje voor jou

Sinds een paar weken kookt MidWest voor de buurt. Onze Lotte en Eartha staan iedere vrijdag in de keuken om maaltijden te koken en samen met Luud en haar club van vrijwilligers uit de delen aan de buurtgenoten die het het hardst nodig hebben. Zo toverden ze de afgelopen 5 vrijdagen al bijna 500 maaltijden uit hun keuken.

Deze week kun je op zaterdag 5 december je maaltijd komen halen. We koken speciaal voor het heerlijk avondje een makkelijke en natuurlijke heerlijk soep. Voor de vleeseters: Pindasoep met kip (halal) en balletjes van bakbanana. En we hebben een vega Pompoensoep, lekker winters. Voor €8 heb je een emmertje soep met ca. 2 porties.

In het kort:

  • Een maaltijd kost €8 en daar mee maak je dus ook een maaltijd voor een buurtbewoner, die het extra moeilijk heeft mogelijk. Dus zelf een lekker bordje èn tegelijkertijd een maaltijd voor een ander mogelijk maken!
  • Je reserveert je maaltijd door voor zaterdag 12 uur te mailen naar reserveren@inmidwest.nl of een appje te sturen naar 06 52343255
  • Geef even aan of je vega of vlees wilt.
  • Je maaltijd ophalen kan tussen 13u en 15u, betalen met pin. Cabralstraat 1 (natuurlijk veilig, op afstand, met alle toeters en bellen). En we zijn altijd in voor een kletspraatje (jij vast ook).

Wil je mee helpen? We hebben altijd handjes nodig! Graag!
Heb je geen zin in een soepje, maar wil je wel een soepje sponsoren? (alleen donaties, betalen van de maaltijden kan bij afhalen met pin):

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.