Nieuws

Tuinhek op een kier…..

Op zaterdag 8 juni zetten zo’n 25 bijzondere tuinen in Amsterdam West hun tuinhek weer op een kier. Dan vindt de 2e Open Tuinen Dag van Amsterdam West weer plaats tussen 10:00 en 17:00 uur. Deze dag is een initiatief van Rania Siona en Ralph Stuyver in samenwerking met Stadsdeel West en groene buurtinitiatieven, vrijwilligers en ‘buurt’tuinen in Amsterdam West.

Natuurlijk doet MidWest weer mee. Oscar & zonen vertellen graag meer over de bijenkasten. Sinds begin dit jaar hebben we een vijver voor kleine amfibiën zoals de Bruine kikker en de Kleine watersalamander. We hebben een stekkies ruilmarktkraampje waar je ook meteen de De Groene Kaart van Amsterdam en onze eigen MidWest Bijenhoning kunt kopen. Ook vertellen onze vrijwilligers graag meer over onze regenbestendige tuinen en de appelrassen in de Zuidtuin.

Ons cafeetje is ook geopend van 10:00 tot 18:00 uur voor een lekkere lunch, tosti, cappuccino of glaasje limo of wijn.

Kosten: € 2,50 per persoon voor een passe partout. Deze is op de dag zelf in een aantal tuinen te koop. Met deze bijdrage maak je de Open Tuinen Dag mogelijk. Hier vind je een overzicht van de verkooppunten.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.