Nieuws

Wonderschoon

De Flora en fauna in de stad en in de kunst, dat is het uitgangspunt van Judith Zwaan voor haar 5e editie van the Big Draw The Baarsjes op 5 en 6 oktober in het  café van MidWest.
Judith: “Het thema De Wondertuin is onder andere geïnspireerd door het fantastische project van beeldend kunstenaar Elspeth Diederix. Zij legde voor haar project The Miracle Garden een bijzondere bloementuin aan in het Erasmuspark en zal daarover meer vertellen tijdens het weekend”. 
Deelname is weer gratis en voor alle leeftijden! Voor materialen en workshops wordt gezorgd. Aan het eind van het weekend vormen de resultaten met elkaar een kunstwerk dat nog een tijdje te zien zal zijn voor publiek.
Lees op de website meer over het evenement, de achtergrond en de activiteiten, en bekijk daar ook foto’s van de voorgaande edities.
Op de facebookpagina kun je het laatste nieuws rondom het evenement volgen, zoals ook op de evenementspagina waar je ook kunt aangeven of je komt, voor ons fijn om te weten en voor jou om de laatste nieuwtjes te ontvangen.
Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.