Agenda

Berenice van Leer

Lichtpuntje voor 2021! Door de maatregelen wordt dit concert verplaatst naar een later moment.

 

Als charismatische frontvrouw van Kraak & Smaak Live band en zangeres van o.a. Wicked Jazz Sounds zet Berenice van Leer al jaren podia in binnen- en buitenland op z’n kop. Ze stond op talloze vooraanstaande podia, zoals Paradiso, Melkweg, Tivoli Vredenburg en op vele (inter)nationale festivals – North Sea Jazz Festival, Mysteryland, Sziget en Glastonbury.

Tussen de bedrijven door was ze altijd bezig met het schrijven van eigen werk, waarin ze ruimte kan geven aan haar liefde voor kleinere liedjes die haar eigen verhaal vertellen. Open, eerlijk, vrij en dichtbij de luisteraar. Haar debuut-single ‘Bleed Out’ werd onlangs uitgebracht en kreeg lovende reviews. Een hypnotiserende popsong met een diepe bas en dramatische ondertoon.

Berenice speelt in een intieme setting samen met topgitarist Lorijn von Piekartz een mix van eigen nummers en covers die haar hebben geïnspireerd. Haar hese en doorleefde stem neemt je mee op reis door haar muzikale wereld. Ze zet een sfeer neer waar Sade, Joni Mitchell en Sharon Jones prachtig samen smelten.

www.berenicevanleer.com

Donderdag 5 november
19:00 deuren open
20:15 showtime
Tickets: € 15 / 10
Ticketlink
(alleen online, geen kaartverkoop aan de deur)

Muziek. Dat gaat ons door deze tijden heen slepen. En daarom vanaf 23 oktober wekelijks live muziek in MidWest. Van Jazz tot Singersongwriter, van Electronic tot Klassiek van Pop tot Poetry. Een klein en fijn concert op onze gymzaalvloer.

Corona richtlijnen:
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 25 gasten. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand.
Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.