Agenda

Broeii Maakmiddag: Sieraden van gerecycled plastic

De maakmiddag is vol!

Het maximale aantal deelnemers is bereikt! We organiseren binnenkort nog een maakmiddag. Volg Broeii op Instagram, of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor nieuwe data.


Met plastic kun je meer dan je denkt! We gaan samen experimenteren met het maken van sieraden van gerecycled plastic. Tijdens de maakmiddag leer je hoe je zelf unieke hangertjes, oorbellen en ringen maakt van gerecycled plastic.

Wanneer: Zaterdag 3 februari, van 14:00 tot 16:00
Waar: Midwest Amsterdam, in de werkplaats van Broeii
Kosten: Gratis (dankzij een bijdrage van Stadsdeel West ❤️)

Meedoen? Hier kun je je aanmelden

Wat gaan we maken?

We gaan samen aan de slag in de werkplaats van Broeii. We gaan experimenteren met de verschillende manieren waarop je zelf duurzaam kunt ontwerpen en maken. Tijdens de maakmiddag leer je hoe je zelf hangertjes, oorbellen en ringen maakt. We gebruiken daar gerecycled plastic voor, in verschillende kleuren (ingeleverd door onze recyclelaars uit de buurt). Je mag aan het eind van de workshop uiteraard het unieke resultaat meenemen!

Over Broeii

Take-away bakjes, shampooflessen, wasmiddelverpakkingen. Wij zijn blij met jouw plastic afval. Zo kunnen we samen aan de slag om nieuwe dingen te maken, door te experimenteren met recyclen en hergebruik. Wil je mee doen, of meer informatie. Meld je dan hier aan. En lees ook meer over de soorten plastic die we kunnen hergebruiken.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.