Agenda

Chicken Haalhaal

We mogen weer!
te zien op 13 en 20 juni 2021

Mijn moeder riep bij iedere crisis: ‘zie het als een kans, schat’.
Toen mijn eerste vriendje bij me wegliep: ‘schat, nu heb je weer tijd voor je huiswerk, zie het als een kans’.
Toen ik zakte voor mijn examen: ‘schat, nu kun je nog lekker een jaartje lanterfanteren, zie het als een kans’.
Toen ik ongewenst zwanger werd: ‘schat, ongewenst bestaat niet, de mooiste dingen in het leven komen als een verrassing uit de lucht vallen, zie het als een kans’.
Dus toen de coronacrisis begon en ik niet meer mocht knippen in mijn kapperszaak riep mijn moeder direct: ‘zie het als een kans’.
Dus ik sloot de deuren, verkocht alle scharen, spiegels en stoelen. En verbouwde in mum van tijd mijn zaak om naar deze chicken anderhalve-meter-afhaal.

Zet de tv uit! Trek je jas aan en kom naar Amsterdam West. In deze live theatersoap volgen we zes avonden lang het wel en wee van eigenaresse Firuze, kok Fred, zangvogeltje Elif en iedereen die over de vloer komt in afhaalrestaurant Chicken Haalhaal.
Wanneer Firuze’s nichtje Eylem verliefd wordt op een mooie Curaçaose jongen droomt Firuze van een wereldrestaurant. Maar daar is niet iedereen blij mee…

Met livemuziek van Selim Doğru en Jef Hofmeister en wekelijks wisselende gasten.

Kaartjes bestellen kan hier!

Eet je mee?
Tussen 18.00 en 19.30 serveert Sjalotte een lekkere Chicken Haalhaal maaltijd voor €12,00. Reserveren kan via reserveren@inmidwest.nl, o.v.v. maaltijd Chicken Haalhaal, de datum en het aantal personen en of je de kipmaaltijd of vegetarische variant wil. Er dient ter plaatse afgerekend te worden (let op: beperkte capaciteit).

In oktober spelen we de volledige serie van zes afleveringen.

Volksoperahuis in coproductie met Theater RAST, ondersteund door Podium Mozaïek.

Chicken Haalhaal is mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Fonds 21, BankGiro Loterij Fonds, Fonds voor West.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.