Agenda

Het filosofisch diner: Mens & Zee

We pretenderen de aarde goed te kennen en te begrijpen, maar dat is eigenlijk een behoorlijke zelfoverschatting. Twee derde van het aardoppervlak bestaat uit zee en wat van wat zich daarin afspeelt hebben we bijzonder weinig weet. Verdient het water niet wat meer aandacht? En wat is ervoor nodig om wat meer begrip te kweken voor al die nattigheid?
Spreker: Ziega van den Berk
De verhouding tussen Mens en Aarde is een lastige. We zien onszelf graag als het logische eindpunt in de ontwikkeling van de planeet. Maar hoe meer we leren over onszelf (en over de aarde), hoe meer we beseffen dat we helemaal niet zo belangrijk zijn. Of toch…?
Wat is de zin van ons bestaan op deze planeet? Hoe heeft ze ons denken gevormd? Welke plichten en rechten hebben we op het gebruik ervan? Hoe verhouden we ons tot haar andere bewoners? Dergelijke vragen bespreken we deze lente onder het genot van een heerlijke maaltijd door Robin Food.
Maatregelen m.b.t. tot COVID-19
Uiteraard draait de avond erom dat jij in een ontspannen sfeer kunt eten en praten. Daarom creëren wij een setting, waarin we gezamenlijk moeiteloos de maatregelen kunnen naleven, die nu voor de horeca gelden.
Prijzen: Regulier: €35,- | Student: €24,50 | We Are Public: €13,50
woensdag 7 oktober 2020
Heb je een pas van We Are Public? Meld je dan via mail aan (info@vuurwerkfilosofie.nl). Let op: deze plaatsen zijn beperkt beschikbaar.

Inloop: 18u | Aanvang: 19u

Minder weergeven
Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.