Agenda

Jonge Dromers: N.O.B & Friends

N.O.B is een creatief collectief bestaande uit vijf jonge creatievelingen die hun krachten bundelen om samen mooie dingen te maken. Met eigen verhalen en inspiratie creëren zij een wereld om zich vrij in te uiten. De vorm staat niet vast. De ene keer is dit muziek, de andere keer film, theater, tekst, of fashion. Voor henzelf staat N.O.B voor het vertrouwen in elkaar dat zij excellente dingen kunnen creëren, ondersteund door een hechte vriendschap.

Op zaterdag 26 november cureert N.O.B. op uitnodiging van het Jonge Dromers Collectief een tof avondprogramma. Ze geven jonge makers en kunstenaars de ruimte om hun kunst te performen en te exposeren voor publiek. Muziek, performance, beeldende kunst en film komen samen op één avond. Je wordt ondergedompeld in de expressie van de kunstenaars, met de nodige luchtigheid om te genieten van het samenzijn.
Vanaf 19:00 staan de deuren voor je open, we dansen door tot 00:30.

Line-up:

ARTISTS
Jelle Huizinga & Melle Aroma
Yael Daila
Dayo
Mc Lost
NabilFrankie
Luan Buleshkaj

DJ’S
Ciro Martin
Sean Luck
Cheyanne Hudson

FILM:
Mel Opti (Mel-Anin)  – Just Like me
Ibrah Silas Jackson – Unseen

POP-UP
Toothfairiess
New offsprings

EXHIBITION ROOM
Luna Laila
Nora Fawzia
Elisa.ems 


Zaterdag 26 november 2022

doors: 19:00u
Tickets: €7,50
een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Vluchtelingenwerk Nederland

Bekijk en beluister hier de eerdere werken van de leden van N.O.B:

Album N.O.B. Tape’

Een short film ‘Contemplation’ door Roy Kaneza 

Werk van producer $ean Luck:  ‘Just hang on okay’ 

Video ‘One is all, all is one’ in samenwerking met Luna Laila 

Video ‘Shine a light’ in samenwerking met Luna Laila 

 

 

Het Jonge Dromers Collectief presents… is een serie van vier interdisciplinaire avonden waarbij we een podium bieden aan jonge makers tussen de 18 en 24 jaar oud. De jongeren nemen zelf verantwoordelijkheid voor de avond die ze organiseren, zowel inhoudelijk als budgettair. Ze worden hierbij ondersteund door cultuurcoach en mede oprichter van Het Jonge Dromers Collectief Flora Dekkers.

Met dit project willen we jongeren activeren bij het bedenken en uitvoeren van hun eigen ideeën. Ze gaan zelf op zoek naar de acts die zij een podium willen bieden, maken een begroting, bedenken een marketing plan en zorgen voor publiek.

De jongeren worden op deze manier uitgedaagd creatief te zijn en voelen eindverantwoordelijkheid. Ze leren hun talenten beter kennen en bouwen een sociaal en creatief netwerk op. Ze leren begroten, budgetteren en plannen en verbeteren hun organisatie-, presentatie- en marketing skills.

Klinkt dit als muziek in de oren of ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Neem contact met ons op via flora@inmidwest.nl

 

Programma:
zaterdag 1 oktober: SCHAKEL – Sofie de Vroom & friends

zaterdag 5 november: Klezmagic & Friends

zaterdag 26 november: N.O.B. x J.D.C.

vrijdag 2 december en zaterdag 3 december: Expo, Home, reconstructing memories – Eva Damstra, Merel Hegenbart en Mariska van den Dorpel & Friends

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.