Agenda

Jonge Dromers: SCHAKEL – Sofie De Vroom & Friends

SCHAKEL staat voor verbinding. Maar wat is ‘verbinding’ eigenlijk?

1. iets dat twee of meer afzonderlijke delen verbindt.

2. (scheikunde) een chemische stof die bestaat uit twee of meer scheikundige elementen met andere eigenschappen dan waar het uit is samengesteld.

SCHAKEL wil linken; de makers met elkaar, de bezoekers met de makers en de bezoeker met zichzelf. Het is de bedoeling dat je naar huis gaat met iets voor en van jezelf (een illustratie bij je poëzie, een nieuw contact voor in je netwerk, een mooie ervaring of handvaten hoe je nou zelf het best een liedje kunt schrijven en ga zo maar door).

Wij hebben ons in de pandemie (maar ook daarbuiten) wel eens helemaal niet verbonden gevoeld en vinden het belangrijk om te laten zien wat er kan gebeuren als je die verbinding wél voelt.

 

Programma:
19:00 performances
20:00-22:00 workshops
22:00 open podium
23:00 afterparty met DJ Abe (de afterparty is alleen voor deelnemers van de workshops)

tickets: €7,50

 

Het Jonge Dromers Collectief presents… is een serie van vier interdisciplinaire avonden waarbij we een podium bieden aan jonge makers tussen de 18 en 24 jaar oud. De jongeren nemen zelf verantwoordelijkheid voor de avond die ze organiseren, zowel inhoudelijk als budgettair. Ze worden hierbij ondersteund door cultuurcoach en mede oprichter van Het Jonge Dromers Collectief Flora Dekkers.

Met dit project willen we jongeren activeren bij het bedenken en uitvoeren van hun eigen ideeën. Ze gaan zelf op zoek naar de acts die zij een podium willen bieden, maken een begroting, bedenken een marketing plan en zorgen voor publiek.

De jongeren worden op deze manier uitgedaagd creatief te zijn en voelen eindverantwoordelijkheid. Ze leren hun talenten beter kennen en bouwen een sociaal en creatief netwerk op. Ze leren begroten, budgetteren en plannen en verbeteren hun organisatie-, presentatie- en marketing skills.

Klinkt dit als muziek in de oren of ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Neem contact met ons op via flora@inmidwest.nl

Programma:
zaterdag 1 oktober: SCHAKEL – Sofie de Vroom + friends

zaterdag 5 november: Klezmagic + Friends

zaterdag 26 november: N.O.B + Friends

zaterdag 3 december: Home, reconstructing memories – Eva Damstra, Merel Hegenbart en Mariska van den Dorpel & Friends

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.