Agenda

Kerstboom van de Toekomst kerstbomenmarkt

Dat trieste straatbeeld met al die afgedankte kerstbomen in januari, dat kan beter. Dus vergeet je afgezaagde Nordman en ga voor een groen alternatief dit jaar.

Kom in het tweede weekend van december inspiratie opdoen bij Kerstboom van de Toekomst en kies een boom die de feestdagen overleeft. Dus geen afgehakte kerstbomen, maar bomen die jarenlang meegaan.

Duurzame alternatieven

Reserveer een groenblijvende huurboom, bestel een biologische kerstplant, of kies een kamerdenneboom die het hele jaar binnen kan blijven staan. Want, hoe langer je boom meegaat, hoe beter voor de planeet.

Wees op tijd en boek nu alvast je huurboom. Na de feestdagen plant BeterBoompje je groene vriend weer terug in een biologisch kerstbomenbos.

Let op: huurbomen moeten vooraf gereserveerd worden, dan zorgen wij dat ze voor je klaar staan. Alle andere duurzame boompjes zijn te bezichtigen en kunnen ter plekke met korting besteld worden.

Zelf aan de slag

Helemaal klimaatneutraal? Doe dan mee met een van de workshops en maak je eigen kerstboom van  recyclemateriaal, bijvoorbeeld van gebruikt plastic in de workshop van het Broeii Recycle Lab.

 

Kerstboom van de Toekomst is een initiatief van MidWest, Terrasmus, I Can Change, Broeii en Operatie Periscoop om de kersttraditie in Amsterdam-West te vergroenen. Volg ons op Instagram.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.